Ce este SKY KIOSK?

SKY KIOSK este un terminal de printare de tip “copy center” unde se pot lista si multiplica documente, simplu si rapid.

Mod de utilizare

Pentru a putea beneficia de serviciile kiosk-ului, utilizatorului ii este necesara crearea unui cont (online sau la terminal), unde va completa urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon, adresa de email. In pasul urmator, acesta va primi prin SMS un cod de confirmare pe care il introduce in campul special si contul este creat.
Contul se poate incarca prin: SMS, plata cu cardul, alimentare cu monede.

Incarcarea documentelor

Dupa crearea contului, utilizatorul va avea posibilitatea de a incarca documente in cloud, avand ulterior posibilitatea sa le printeze din orice locatie din tara unde este amplasat un astfel de kiosk, in acest mod nefiind restrictionat sa printeze dintr-o singura locatie. Upload-ul de documente si fotografii se poate realiza de pe PC sau laptopul de acasa, de pe telefon sau tableta.
Kiosk-ul permite printarea documentelor trimise in cloud, scanarea de documente si printarea lor, printarea de pe diferite medii de stocare.
Odata selectat documentul dorit, acesta se poate adauga in selectia de documente pentru printare (pentru a putea selecta si alte documente) sau poate fi printat direct. In momentul printarii, contul utilizatorului este debitat in mod automat, conform costului paginilor printate.

Inregistrare

Foarte usor de utilizat

Interfata soft este foarte prietenoasa si intuitiva

Cost avantajos

Cost de printare avantajos, stabilit in functie de gradul de acoperire al paginii

Acces cloud

Datorita functie cloud, aveti acces la documente oricunde in tara

Biblioteci cu formulare

Exista posibilitatea de creare a unor colectii de documente standard

Va rugam sa introduceti numarul de telefon, pentru a primi codul de confirmare a numarului, prin SMS.